Intrum palieka Baltijos šalių rinkas. Aktiva finansinė grupė įgyja Baltijos šalių įmones 

Daugiau informacijos > 

2021 m. „Intrum“ finansinė ir tvarumo ataskaita

Per pastaruosius metus didžiausią dėmesį skyrėme augimui ir įmonės transformavimui į vieną globalią bendrovę (One Intrum).

Metų įvykiai

Nepaisant pandemijos, laipsniškas verslo klimato gerinimas

Visuomenės ir ekonomikų „atsivėrimas“ Europoje po pandemijos suteikė postūmį gerinti makroekonominę aplinką. „Intrum“ klientai ir skolininkai optimistiškiau žvelgė į artimiausią ateitį, kurią lėmė augantis vartojimas ir atsinaujinęs pasitikėjimas ekonomikos augimu. Tuo pačiu metu „Intrum“ verslo aplinka per metus palaipsniui gerėjo.


„ONE Intrum“ įgauna pagreitį

Siekdami tapti globalia įmone, įdiegėme standartizuotas ir modernias sistemas, procesus ir darbo metodus. Ir toliau stipriname ir teikiame pridėtinę vertę savo klientams ir skolininkams.


Dėmesys transformacijai ir augimui

Kartu su augančiu klientų aktyvunu ir teigiamomis kreditų valdymo bei investicijų į portfelius galimybėmis, dėjome daug pastangų, kad paskatintume pokyčius ir sukurtume tvarų pagrindą organiškam verslo augimui.


Pažanga tvarumo srityje

„Intrum“ tvarumo programa per metus sulaukė išorinio pripažinimo gavusi labai gerus įvertinimus iš „Sustainalytics“,  „Morgan Stanley Capital International“ (MSCI) ir kt.